Нострадамус за 2023 г.: Чакат ни Трета световна война и канибализъм.

...
Нострадамус за 2023 г.: Чакат ни Трета световна война и канибализъм.
Коментари Харесай

Нострадамус за 2023 г.: Чакат ни Трета световна война и канибализъм


Нострадамус за 2023 година: Чакат ни Трета международна война и канибализъм. Астрологът предсказал несполучливи задачи до Марс, нов международен ред и промяна на папата. Световна война, канибализъм и галактически задачи се твърди, че вещае именитият оракул Нострадамус.
Френският астролог, който е роден като Мишел дьо Нострадам, прави голям брой предсказания, преди да почине през юли 1566 година, като се твърди, че повече от 70 % от неговите пророчества са се сбъднали.Според специалисти, дешифрирали неговите четиристишия, той е предсказал възхода на Хитлер, кацането на Луната и пандемията от COVID-19, написа „ The Sun “.

Сред хилядите му загадъчни пророчества се счита, че има и такива, които смразяващо разказват по какъв начин тъкмо ще свърши нашият свят. Ето какво ни чака през 2023 година съгласно френския вещател:

Състезанието за колонизиране на Марс се води от Илон Мъск, само че Нострадамус предвижда, че то може да претърпи закъснение през идната година. Основателят на Space X сподели, че хората даже могат да кацнат на Червената планета до 2029 година Но Нострадамус е предсказал, че през 2023 година този график може да се отклони от курса. Според френския мистик ще има „ небесен огън и светлините на Марс ще изгаснат “.

Гадателят има мрачна прогноза за света в миг на растящи цени на храните. Хората ще стартират да подхващат обезверени ограничения, с цел да оцелеят, в това число прибягвайки до канибализъм.

„ Медът ще коства доста повече от восъка за свещи. Житото ще е толкоз скъпо, че индивидът ще яде близък си “, сподели Нострадамус.

Нострадамус обезпокоително предвижда по-голям спор, който може да произлезе от войната в Украйна.

„ Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли каузи “, написа той.

Някои специалисти обаче считат, че става въпрос за спора сред Китай и Тайван, който заплашва да въвлече и Съединените щати в ужасяваща нуклеарна война.

Нов папа, който да наследи Франциск, е измежду прогнозите, направени от Нострадамус за идната година. Франциск ще бъде последният същински папа и този, който заеме неговото място, ще сътвори скандал, споделя мистичният французин.

В своите трудове Нострадамус приказва и за новия съюз на две велики сили. Интересно, че той споделя, че това ново систематизиране на силите ще бъде сред мощен и слаб мъж или даже сред мъж и жена.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР